Луната е в знак Лъв до 06:06ч на 27 май Дните на Лъва са дни на творчество

...
Луната е в знак Лъв до 06:06ч на 27 май
Дните на Лъва са дни на творчество
Коментари Харесай

Избягвайте да се претоварвате физически, психически, емоционално

Луната е в знак Лъв до 06:06ч на 27 май

Дните на Лъва са дни на творчество и нараснала жизненост. Склонност към честолюбиви замисли, блян към лидерство. Когато Луната минава през този знак, хората изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се блян към претрупаност, чудатост и доминиране. В постъпките може да се следи позьорство и от време на време се вкарва нотка драматизъм. Луната в Лъв дава мощ, жизнеспособност, оптимизъм и еротика! 

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

Луната е на луфт от 09:39ч до 06:06ч на 27 май - Да не се подхваща нищо важно и ново през това време.

Лунен календар: 8 лунен ден от 11:37ч на 26 май до 12:40ч на 27 май

Това е много сложен ден, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Денят е подобаващ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате силата си, защото е голяма вероятността за това. 

Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. В този ден е значимо бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяйте време за развиване. В този ден висшите сили дават втори късмет на човек. Може да опитате да реализирате тези планове, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Появяват се нови хрумвания, намират се нови решения на проблемите. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия.

Осмият лунен ден се счита за един от най-хубавите за смирение, духовна централизация и молитва. Да поискате помилван от всички, които волно или несъзнателно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В  този лунен ден това става по-лесно, в сравнение с в други дни. Не изпускайте тази опция. 

Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Всички дребни разногласия в къщи или в службата би трябвало да съумеете да изгладите, тъй като от тях може да се роди сериозен спор и да се стигне до мощна злост на един към различен. 

Денят се владее от огнената буря. Огънят е освен знак на деня, само че носи и възстановителен резултат. Сега стартира да се обновява всяка клетка на организма. Характерни за този лунен ден са прочувствена неустойчивост, както и безпричинна смяна в настроението. Това положение се дължи на обстоятелството, че става преструктуриране на индивида - старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Хубаво е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен ментор. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви почисти от насъбраните негативи. Представете си по какъв начин всички обиди и несгоди изгарят в него.

В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да прескочите този ден и даже да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР